Back to All Events

Concert de la Fira 2017


  • 13 Passatge Núm. 05 Cambrils, CT, 43850 España (map)

Concert Jove de la Fira

DIVENDRES 2 / 23.30 H    •     PARC DE NOU CAMBRILS

En concert Vivèrrids i a continuació Roba Estesa. Servei de barra a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Gent de Mar.
Roba Estesa guanyadores dels premis Enderrock 2017 pel seu disc Descalces. Format per sis dones amb un gènere propi, el “folkcalentó”. Ens oferiran el seu espectacle global amb un directe d’allò més divertit.  El “folkcalentó” no s’atura!
Les acompanyaran abans els Vivèrrids que us faran ballar i gaudir com mai. Guanyadors del concurs Fent Soroll, ens portaran versions de Ska, Punk i Reggae, passant per Kortatu, La gossa sorda, Strombers i molts d'altres. No t'ho perdis! 

Earlier Event: June 2
Foodtrucks & Circus
Later Event: June 3
Actuació Castellera