Back to All Events

Clàssics Cambrils


ESPAI ÀGORA DEL PARC DEL PINARET

 

Exposició de motos i cotxes clàssics a càrrec del Club de Vehicles Antics de Cambrils

El sector de l'Automoció ha experimentat un dels seus majors impulsos,  amb el naixement d'infinitat de marques de vehicles dotades de diferents tecnologies. Innovacions que han revolucionat la indústria automobilística i les xarxes viàries. En l’actualitat, el repte rau en preservar aquest llegat patrimonial i cultural, dins del marc dels continus avenços.
Enguany, hem apostat per fer una petita mostra entorn de monogràfics de vehicles emblemàtics com el Ford Mustang: que va néixer als EUA i que travessant fronteres, ha perdurat fins als nostres dies. O l’Austin Mini, que a cavall dels 60-70s, esdevingué tot una insígnia d’una generació. En aquest aparador també, hi trobareu un apartat dedicat al motociclisme amb firmes catalanes de trial de la talla de Bultaco- Montessa i Ossa.

Earlier Event: June 2
Fira de firetes
Later Event: June 2
Mercat Medieval