Vitaldent


Revisió gratuïta + regal

Cuidar-se té premi, demana la teva cita ara i aconsegueix el teu regal.  Només pels visitants de l´estand. Revisió gratuïta + Regal al finalitzar-la, demanant cita aquí.

Promoció MAIG Vitaldent. PLA RENOVE DE PRÒTESI. Et descomptem les despeses de la teva pròtesi movible en el teu tractament d´implants o pròtesi fixa. Promoció i/o descomptes no acumulables a altres promocions. Fi de la promoció: 30/06/2018. Descompte del preu total de la seva pròtesi movible en el  seu tractament de rehabilitació complerta amb pròtesi fixa o implants segons les tarifes actuals de Vitaldent. Consulti les tarifes a la seva clínica Vitaldent. Tractament subjecte a prescripció facultativa.

Amb 28 any d´activitat al mercat, Vitaldent és un dels principals actors al sector de la salut bucodental. Comptem amb 400 clíniques distribuïdes entre, España (293), i Itàlia (98). Hem atès a més de 7,5 millones de pacients durant tots aquests anys i el nostre equip està integrat per 2.700 profesionales y 1.800 dentistes. La missió de Vitaldent és trobar el benestar del pacient a través de tractaments i tecnologies innovadores, materials dentals d´alta qualitat i precisió, i professionals mèdics amb una experiència consolidada. Per a  Vitaldent la salut del pacient està al centre de la seva activitat sanitària, per això la millora de la qualitat assistencial i l´excel·lència diagnòstica i clínica són las pedres angulars de totes les nostres accions clíniques.

DADES DE CONTACTE

Clinica Vitaldent CAMBRILS.

Avda. de la Independència, 11 .

Telf. 977.36.99.59.

cambrils@vitaldent.com

Web:  www.vitaldent.com