Inseint Seguridad


Ofertes especials en alarmes i CCTV

Alta seguretat a l´abast de tots. INSEINT ofereix als clients residencials o que disposin d´un petit negoci,  la possibilitat d´accedir  a un producte estrella dins d´aquest segment, amb unes condicions immillorables.

Connexió a la Central d´ Alarma 24h i 365 dies a l´any. Control del sistema de seguretat a distància. Vídeo verificació dels  esdeveniments d´alarma. APP personalitzada amb integració domòtica. Solucions segons avaluació de riscos.

A INSEINT SEGURIDAD volem ser-hi cada cop més a prop dels nostres clients. Per això, no només oferim solucions complertes i adaptades al sector d´activitat de cadascú d´ells. En INSEINT SEGURIDAD ens esforcem per comptar amb tota la confiança de tots ells, als que hem sigut capaços d´oferir total seguretat i satisfacció a les seves diferents instal·lacions.

Per INSEINT no hi ha clients o esdeveniments més o menys importants. Tots els esdeveniments seran, d´un alt grau d´importància, i rebran una atenció oportuna i immediata, un seguiment detallat i recolzament fins l´acabament del mateix.

DADES DE CONTACTE

Carrer Hospital 17, baixos

43850 Cambrils

Carrer Carbó 5, nau 8

Pol. Industrial Riu Clar

43006 Tarragona

977 505 791

902 099 673

www.inseintseguridad.com

info@inseint.com